Zonneproducten

Fluide haute protection visage et zones sensibles SPF50 – €46,90
Een fluïde speciaal ontwikkeld om een hoge zonnebescherming te verzekeren van het gezicht en de meeste gevoelige zones. Verrijkt met zonnebloemextract. Dit beschermt de huid tegen de natuurlijke UVA/UVB stralen dankzij het fotobeschermende schild van zijn actieve werkstoffen en dankzij een complex van organische filters. Zijn lichte textuur hydrateert uw huid, maakt haar zacht en omhult haar met een subtiel parfum van zonnige geuren. Vermijd de oogcontouren.

Crème haute protection visage SPF30 – €45,50
Formule met speciale samenstelling die een hoge zonnebescherming van het gezicht verzekert. Verrijkt met zonnebloemextract. Dit beschermt de huid tegen de natuurlijke UVA/UVB stralen dankzij het fotobeschermende schild van zijn actieve werkstoffen en dankzij een complex van organische filters. Zijn romige textuur geeft comfort aan uw huid, maakt haar soepel en omhult haar met een subtiel parfum van zonnige geuren. Vermijd de oogcontouren.

Lait moyenne protection visage & corps SPF20 – €48,00
Een vloeibare melkemulsie voor gezicht en lichaam die aan elke huid een gemiddelde bescherming geeft. Verrijkt met zonnebloemextract. Dit beschermt de huid tegen de natuurlijke UVA/UVB stralen dankzij het fotobeschermende schild van zijn actieve werk-stoffen en dankzij een complex van organische filters. Zijn lichte textuur hydrateert uw huid, maakt haar zacht en omhult haar met een subtiel parfum van zonnige geuren. Vermijd de oogcontouren.

Gel fraîcheur visage & corps – €37,20  
Een formule die de door de zon verbrande huid verzacht en versoepelt. De anti-radicalaire en herstellende werkstoffen gaan de strijd aan tegen foto-veroudering. De smeltende textuur van deze gel geeft de huid onmiddellijke frisheid met lange termijneffect. De huid wordt weer zacht en soepel, en voelt prettig aan. Geschikt voor elk huidtype.

 

Autobronzant visage & corps – €31,20
Autobronzant-solairesDe formule van de Crème autobronzante visage & corps BC bevat de juiste dosis DHA om de huid een natuurlijke en langdurige kleur te geven vanaf het eerste moment dat u haar aanbrengt. Een unieke actieve werkstof voor een langdurig gebruind effect die tegelijkertijd de huid hydrateert. Zijn romige textuur en zijn heerlijk parfum met zonnige geuren laten u wegdromen.
Dit product bevat geen zonnefilter en beschermt niet tegen zonnebrand.