Energiegevende verzorgingsproducten met Taurine

Ontdek de Energy Drink by Bernard Cassière voor de huid van de man!! Formule op basis van Taurine die de huid energie en glans geeft. Bernard Cassière richt zich tot de Gentlemen.

Gel 3 in 1 Top Chrono
Shampoo – Douchegel – Scheren – €45,00

De Gel Top Chrono is HET magische product dat drie verzorgingshandelingen bundelt. Ideaal voor op reis! Douchen, haar wassen en scheren in één keer, om de dag goedgeluimd aan te vangen. Dit prachtige product bevat een energie gevend complex op basis van taurine en Siberische ginseng om de langslapers een wakker en dynamisch gevoel te geven…

‘s Ochtends aanbrengen onder de douche over het hele lichaam (haar, gezicht,body) en laten opschuimen.
Scheren en naspoelen…

Brume après-rassage – €46,70

Deze nevel is DE helper in nood voor een trekkerige of branderige huid en zorgt voor een comfortabel gevoel na het scheren. Ze is verrijkt met een energiegevend complex op basis van taurine en Siberische ginseng in combinatie met hydraterende actieve bestanddelen die het vocht op peil houden en de huid helpen wapenen tegen stress.

De ogen sluiten en de oogcontour vermijden. Vernevel het product na de scheerbeurt over het gezicht voor een fris en comfortabel gevoel.

Fluide belle maturité – €45,10

Een man veroudert niet, hij wordt rijper! De nice maturity fluid werd verrijkt met een extract van Alfalfa om de rimpels te bestrijden en de huid er weer jeugdig uit te laten zien! De crème bevat ook een energiegevend complex op basis van taurine en Siberische ginseng en hydraterende stoffen om de huid beter te wapenen tegen stress.

‘s Ochtends na het scheren en/of ’s avonds uitsmeren over het hele gezicht en de oogcontour.