Voor de gemengde en vette huid
en/of huid met onzuiverheden

Huidoneffenheden en de overmatige productie van talg zijn karakteristiek voor de vette huid en komen frequenter voor bij adolescenten en jong volwassenen. Maar bepaalde factoren kunnen overtollige talgafscheiding, onzuiverheden of verstopte poriën bevorderen op elke leeftijd.
Hormonale schommelingen, warmte en vocht, vervuiling, onregelmatige levensstijl of zelfs stress kunnen overproductie van talg of huidonzuiverheden veroorzaken.
De nieuwe verzorgende serie van Bernard Cassière voor de gemengde en vette huid met munt en citroen richt zich op het verbeteren van de 3 meest voorkomende problemen voor dit type huid: overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.

Mousse nettoyante pureté – €32,00
Deze reinigende mousse bevat een cocktail van reinigende actieve werkstoffen: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee die onzuiverheden en het teveel aan talg verwijderen terwijl ze schoonheidsfoutjes dagelijks bestrijden, echter zonder de huid uit te drogen.
Resultaat: een schone, gladde en zuivere huid!
Breng 3 à 4 pompjes product aan op het gezicht en de hals, vermijd hierbij de oogcontouren. Masseer zachtjes in op een licht bevochtigde huid, spoel dan af.

Masque clarifiant pureté – €32,00
Dit 2-in-1 masker is tegelijkertijd een peeling en een zuiverend masker… dat de huid grondig reinigt en de talgafscheiding vermindert terwijl het oneffenheden verwijdert. Voor een maximale doeltreffendheid heeft Bernard Cassière een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee, alsook een complex van witte klei (kaolin) en antibacteriëlen (oxyden van zink-titaan) voor hun absorberende en zuiverende eigenschappen. AHA’s en BHA’s werden eveneens toegevoegd voor een zachte exfoliatie en voor een onmiddellijk « nieuwe huid gevoel »!
Resultaat : – 43.1% minder zichtbare oneffenheden na 28 dagen het product 2 keer per week gebruikt te hebben op 20 personen!
Breng 1 à 2 keer per week aan op een perfect gereinigde huid, vermijd hierbij de oogcontouren. Laat 10 minuten rusten, spoel dan grondig af.

Sérum équilibrant matité – €40,00
« Het geheime wapen» tegen een glimmende huid: dit serum matteert en herstelt het evenwicht van de talgafscheiding. Zijn
gel-crème textuur smelt in de huid en maakt haar fluweelzacht, perfect mat en verfijnt de poriën. Het helpt de talgproductie in
evenwicht te brengen en bevordert het verwijderen van oneffenheden dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen
geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee. Matterende poeders geven een zeer zachte, poederachtige
en matte finish.
Resultaat : een glimmende huid en verstopte poriën zijn slechts een vage herinnering!
Breng ’s morgens en ’s avonds een klein nootje product aan op een perfect gereinigde huid onder de Gel matifiant pureté voor de vette huid of de Fluide hydratant matifiant voor de gemengde Fluide hydratant matifiant huid.

Gel matifiant pureté – €36,00
Zelfs de vette huid heeft behoefte aan hydratatie. Deze gel met lichte textuur die onmiddellijk smelt in de huid, is de ideale dagelijkse huidverzorging. Deze gel is samengesteld uit hydraterende bestanddelen en geformuleerd om de meest vette huid licht te hydrateren. Hij helpt de talgafscheiding op peil te houden en verfijnt de huidtextuur dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee.
Resultaat : een frisse en schone huid die niet glimt!
Breng ’s morgens en ’s avonds een klein nootje product aan op een perfect gereinigde huid. Voor een versterkte doeltreffendheid brengt u eerst het Sérum équilibrant matité Bernard Cassière aan als aanvulling.

Fluide hydratant matifiant – €36,00
Een intelligente fluïde die de huid hydrateert daar waar nodig en de overmatig glimmende zones matteert. Dankzij hydraterende bestanddelen zijn de gemengde en vette huid perfect gehydrateerd.
Het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en eventuele huidoneffenheden dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee. Matterende poeders geven een zeer zachte, poederachtige en matte finish.
Resultaat : een evenwichtige huid!
Breng ’s morgens en ’s avonds een klein nootje product aan op een perfect gereinigde huid. Voor een versterkte doeltreffendheid brengt u eerst het Sérum équilibrant matité Bernard Cassière aan als aanvulling.

Crème teintée (getinte dagcrème) – €36,00
Een huidverzorgend product, niet te verwarren met make-up. Deze licht getinte crème “behandelt” en camoufleert tegelijkertijd de kleine huidoneffenheden en geeft een natuurlijk en matte finish aan de huid. Het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en eventuele huidoneffenheden dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in zijn
formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee.
Matterende poeders geven een zeer zachte, poederachtige en matte finish. Karitéboter verleent hem zijn soepele textuur en het gebruik zonder dagcrème eronder.
Resultaat : de huid is niet verstikt onder een dikke laag make-up, integendeel, de getinte crème voorkomt de uitbraak van huidoneffenheden en geeft haar een egale en uniform resultaat!
Breng ’s morgens en ’s avonds een klein nootje product aan op een perfect gereinigde huid. Voor een versterkte doeltreffendheid brengt u eerst het Sérum équilibrant matité Bernard Cassière aan als aanvulling

Concentré perfecteur BLUR – €34,00
Dit concentraat is een doelgerichte oplossing om verstopte poriën te camoufleren en te verminderen. Zijn poeder-crème textuur is ideaal als make-upbasis en vermindert zichtbaar verstopte poriën, verfijnt de huidstructuur en vermindert glimmende zones gedurende de dag.
De samenwerking van het extract Enantia Chlorantha (Afrikaanse boom) en een oleanolisch zuur hebben een directe werking op een glimmende huid met open poriën. Matterende poeders geven een zeer zachte, poederachtige en matte finish. Het evenwicht van de huid is hersteld en het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en eventuele huidoneffenheden dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee.
Resultaat : verstopte poriën worden onmiddellijk vervaagd, de teint is egaal, en de huidstructuur verfijnt beetje bij beetje.
Breng ’s morgens aan op de betrokken zones of op heel het gezicht, over uw dagcrème maar onder uw make-up.

Roll-on S.O.S imperfections – €24,00
Houd dit slimme product altijd bij de hand om oneffenheden te bestrijden! Want zodra een oneffenheid de kop opsteekt, zal deze slimme Roll-on de verdwijning bevorderen en versnellen zonder littekens na te laten. Het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en droogt huidoneffenheden uit dankzij salicylzuur en een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in
zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee.
Resultaat : voorkomt stress bij het uitbreken van oneffenheden.
Neem deze overal met u mee zodat u onmiddellijk kan reageren bij het opduiken van ongewenste oneffenheden!
Breng rechtstreeks aan op de oneffenheden, ten minste 2 keer per dag.