Time Interceptor: globale anti-rimpel behandeling

Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevigheid, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes, heeft Bernard Cassière de lijn Time Interceptor ontwikkeld.

Crème riche anti-âge – €60,80
De crème riche bevat een anti-rimpel complex dat bestaat uit extracten van iris, arganblaadjes en van de schors van een Afrikaanse boom om het verschijnen van de eerste rimpels tegen te gaan en diepe rimpels te voorkomen Deze combinatie werd geselecteerd om de huid te beschermen tegen vrije radicalen, oorzaak van de ouderdomstekenen. De nieuwe formule van deze crème is verrijkt met tijgernoot (aardamandel) en werd ontwikkeld om de huid te beschermen en het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan. Arganolie en karitéboter voeden uw huid en gaan uitdroging tegen.

Rijke textuur, ideaal voor de normale tot droge huid of voor elke type huid als nachtcrème. Dagelijks te gebruiken op een perfect gereinigde huid.

Crème légère anti-âge – €60,80
De crème légère* bevat een anti-rimpel complex dat bestaat uit extracten van iris, arganblaadjes en van de schors van een Afrikaanse boom om het verschijnen van de eerste rimpels tegen te gaan en diepe rimpels te voorkomen. Deze combinatie werd geselecteerd om de huid te beschermen tegen vrije radicalen, oorzaak van de ouderdomstekenen. De nieuwe formule van deze crème is verrijkt met tijgernoot (aardamandel) en werd ontwikkeld om de huid te beschermen en het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan. Arganolie en karitéboter voeden uw huid en gaan uitdroging tegen.

Lichte textuur, ideaal voor de normale tot vette huid. Dagelijks te gebruiken op een perfect gereinigde huid.

18265_yeux

Soin contour yeux / lèvres – €64,00
Na vele aanvragen is hier de final touch voor de verkoopslijn van de Time Interceptor !
Een specifieke anti-aging verzorging die zich richt tot de kwetsbare zones rond de ogen en lippen.

Omdat de oogcontour de meest gevoelige zone is, heeft Bernard Cassière een beschermende ooggel-crème ontwikkeld met een anti-agingcomplex rijk aan extracten van arganblaadjes, Afrikaanse boomschors en tijgernoot om zichtbaar de strijd aan te binden tegen het verschijnen van kraaienpootjes en rimpels.

Verrijkt met haverextract voor een onmiddellijk opspannend effect. Hij bevat eveneens een extract van Cassia angusfolia, handelend als hyaluronzuur om zichtbaar de gedehydraterende kraaienpootjes en expressierimpels glad te strijken.

Arganolie werd toegevoegd om een boost te geven aan het natuurlijke lipidengehalte van de huid en haar zo beter te beschermen.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid op de oogcontouren. Vermijd hierbij het bewegend ooglid. Kan ook op de lipcontouren aangebracht worden door middel van effleurages om deze glad te strijken en te beschermen.

 

Masque anti-âge – €39,00
Dit anti-rimpel masker bevat een complex van extracten van arganblaadjes en van de schors van een Afrikaanse boom om het verschijnen van de eerste rimpels tegen te gaan en diepe rimpels te voorkomen. Deze combinatie werd geselecteerd om de huid te beschermen tegen vrije radicalen, oorzaak van de ouderdomstekenen. De nieuwe formule van dit masker is verrijkt met tijgernoot (aardamandel) en werd ontwikkeld om de huid te beschermen en het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan. Haverextract geeft onmiddellijk een zichtbaar opspannend effect.

Gebruik dit masker 2 à 3 keer per week, breng aan in een dikke laag op gezicht en hals, vermijd hierbij de oogcontouren. Laat 10 minuten rusten en spoel dan af.

 

Sérum anti-âge – €54,70
Dit anti-rimpel serum bevat een complex dat bestaat uit extracten van arganblaadjes en van de schors van een Afrikaanse boom om het verschijnen van de eerste rimpels tegen te gaan en diepe rimpels te voorkomen. Deze combinatie werd geselecteerd om de huid te beschermen tegen vrije radicalen, oorzaak van de ouderdomstekenen. De nieuwe formule van dit serum is verrijkt met tijgernoot (aardamandel) en werd ontwikkeld om de huid te beschermen en het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan. Haverextract bezorgt uw huid een glad en opgespannen effect, de arganolie voedt en gaat uitdroging tegen.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid alvorens u uw anti-rimpel dagcrème aanbrengt.

 

Concentré combleur de rides à l’Arganier – €50,00
De Concentré combleur de rides bevat een complex van extracten van arganblaadjes en van de schors van een Afrikaanse boom om het verschijnen van de eerste rimpels tegen te gaan en het voorkomen van diepe rimpels. De nieuwe formule van dit concentraat is verrijkt met tijgernoot (aardamandel) en werd ontwikkeld om de huid te beschermen en het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan. Bevat poeders met matifiërend effect en kan rechtstreeks aangebracht worden op de kraaienpootjes en rimpels voor een “flash” effect.

Laten indringen door het product in te masseren. Kan over of onder de make-up aangebracht worden.

 

Serum voor hals en decolleté – €39,90
Dit serum bevat een anti-aging complex samengesteld uit extracten van arganblaadjes en Afrikaanse boomschors om de huid te beschermen tegen de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor zichtbare huidveroudering. Een extract van tijgernoot (aardamandel), haverextract en een lipopeptide werden toegevoegd om het verlies van stevigheid en natuurlijke elasticiteit tegen te gaan en de huid hiertegen te beschermen. Dit serum geeft een onmiddellijk effect van versteviging, het gladstrijken van de rimpeltjes en verfraaiing van de hals.

Extract van kiwi en sophora, gekend voor het verminderen van het verschijnen van vlekken, werden toegevoegd voor een egale en opgehelderde huid.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds 2 drukpompjes serum aan beginnend onderaan het decolleté naar de hals toe en eindigend op de gelaatscontouren. Vervolgens voert u kleine knijpbewegingen uit tot het product volledig is opgenomen om de verstevigende werking te bevorderen.

 

Handcrème – €32,00
Deze handcrème bestrijdt de zichtbare veroudering en beschermt de handen die blootgesteld worden aan verschillende agressies! Verrijkt met karitéboter die de handen beschermt en voedt.
Deze handcrème voelt zijdezacht aan en werd samengesteld om het verschijnen van pigmentvlekken tegen te gaan en de huid van de handen glad te strijken. Een extract van tijgernoot (aardamandel) werd toegevoegd om de huid te beschermen tegen het verlies van stevigheid en natuurlijke elasticiteit.
Extract van kiwi en sophora, gekend voor het verminderen van het verschijnen van vlekken, werden toegevoegd voor een egale en opgehelderde huid.

Gebruik dagelijks en wanneer nodig op de handen. Voer effleurages uit om het product beter te laten indringen.