Reinigers

Melk voor elk huidtype – €24,00
Licht vloeibaar, zacht en crème textuur. Reinigt de huid in alle zachtheid en ontdoet haar van alle onzuiverheden en make-up. Het extract van pompelmoes dat het bevat verfrist de huid en licht de teint op. De huid is soepel, fris en schoon.

Lotion voor elk huidtype – €24,00
Fris, zacht en licht adstringerend. Dankzij de originele samenstelling (extract van komkommer en St-janskruid) verzacht en tonifieert deze lotion de huid, vernauwt de poriën en licht de teint op.

Huile démaquillante pureté – €32,00
Neem 2 pompjes van het product en breng aan op het gelaat en de oogcontouren, werk even in, voeg dan wat water toe, de olie verandert in een lait. Dan afnemen met water. Breng daarna de aangepaste lotion BC aan.
Om de ogen te reinigen is het mogelijk om enkele druppels aan te brengen op een wattenschijfje en zachtjes te wrijven.

Lotion voor de vette huid – €24,00
Frisse en zachte lotion. Verrijkt met extract van hamamelis en salie. Zijn antiseptische, ontzwellende en adstringerende eigenschappen zijn wel gekend. Verfrist, zuivert en tonifieert de huid, licht de teint op en vernauwt de poriën.

Melk voor de droge en gevoelige huid – €24,00
Rijke textuur, zeer zacht en fluwelig.Het extract van avocado verzekert een perfecte reiniging in alle zachtheid met een maximum aan comfort. Verwijdert onzuiverheden en make-up zonder de huid te irriteren.
Maakt de huid soepel, zacht en comfortabel. Hypoallergene formule.

Lotion voor de droge en gevoelige huid – €24,00
Zachte en frisse lotion verrijkt met kalmerende, ontwellende en verzachtende actieve werkstoffen (hamamelis en komkommer). Kalmeert, verzacht en beschermt de droge en gevoelige huid. Hypoallergene formule.

Waterproof make-up remover (bi-phasé) – €31,00
Oogheelkundig getest. Deze twee-fasen make-up remover verwijdert make-up van ogen en lippen in alle zachtheid. De combinatie van zachte olie en korenbloemextract heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen.
Deze formule is vrij van parfum en is geschikt voor de gevoelige huid. Schudden voor gebruik!

Eau micellaire démaquillante – €26,00
Breng aan met behulp van een wattenschijfje op gelaat, ogen en de hals om make-up en onzuiverheden te verwijderen. Herhaal tot uw wattenschijfje helemaal proper is. Zonder spoelen. Indien nodig drogen door middel van lichte klopbewegingen. Mag ’s morgens en ’s avons gebruikt worden. Dermatologisch getest. Zonder parfum. Zonder alcohol.

Dieptereiniging – Nettoyant Profond – €30,00
Dit product met crème textuur reinigt de huid in de diepte. Maakt de huid soepel en zacht, klaar om de verzorgende producten te ontvangen. Verwijdert zeer grondig dode huidcellen en onzuiverheden. Geeft een coup d’éclat (glans) aan de huid. Voor elk huidtype.

Dieptereiniging – Microgommage – €29,60
Met zijn zachte reinigende basis en microkorrels verfijnt hij de huidkorrel en verwijdert dode huidcellen. Maakt de huid schoon en zacht.

Dieptereiniging – Nettoyant quotidien – €27,60
Met zijn romige en schuimende textuur, verwijdert deze reiniger alle onzuiverheden en make-up in alle zachtheid zonder de huid uit te drogen. Bevat korenbloem aromaten die adstringerende en verzachtende eigenschappen ontlenen aan deze reiniger. Mag dagelijks gebruikt worden, ‘s morgens en ‘s avonds.