Serie met granaatappel en fruitzuren van supervruchten

Bernard Cassière innoveert en stelt haar nieuwe lijn voor ter preventie van de eerste rimpels en zorgt voor een schitterende glans, gebaseerd op een natuurlijk ingrediënt, afkomstig van de familie van de supervruchten: de granaatappel!

Crème éclat au Rétinol – €44,30
Deze crème, met een rijke, smeltende textuur werd verrijkt met karitéboter om de huid optimaal te beschermen. Extract van granaatappel, rijk aan vitamines en mineralen, en gekend vanwege haar zuiverende en verzachtende eigenschappen werd gekoppeld aan Rétinol; geselecteerd vanwege haar beschermende werking op de huid en het optimaliseren van de collageensynthese. Een complex van AHA supervruchten (zwarte bessen, bosbessen) werd toegevoegd om de elasticiteit van de huid te verbeteren, de teint weer glans te geven, oppervlakkige oneffenheden en fijne lijntjes glad te strijken en pigmentvlekken te verminderen.

Breng ’s morgens en/of ’s avonds aan op een perfect gereinigde huid.


Nettoyant éclat à la Grenade – €25,40

Laat uw huid stralen met de Nettoyant éclat van Bernard Cassière. Deze bevat extract van granaatappel, rijk aan vitamines en mineralen, en bekend vanwege haar zuiverende en verzachtende eigenschappen. Een complex van AHA supervruchten (zwarte bessen, bosbessen) en ananas werd toegevoegd om de elasticiteit van de huid te verbeteren, de glans te herstellen, oppervlakkige oneffenheden en fijne lijntjes glad te strijken en pigmentvlekken te verminderen.

2-3 x per week aanbrengen op een vochtige huid, inwerken d.m.v. cirkelvormige bewegingen tot de geltextuur vloeibaar wordt. Laat gedurende 1-2 minuten inwerken en neem dan af met water.

 

Fluide éclat à la Grenade – €35,00
Een fluïde met een zachte en lichte textuur, verrijkt met voedende ingrediënten‚ Aloë-vera* en hyaluronzuur), die de huid laat stralen. Deze bevat extract van granaatappel, rijk aan vitamines en mineralen, en bekend wegens haar zuiverende en verzachtende eigenschappen. Een complex van AHA supervruchten (zwarte bessen, bosbessen) werd toegevoegd om de elasticiteit van de huid te verbeteren, de teint weer glans te geven, oppervlakkige oneffenheden en fijne lijntjes glad te strijken en pigmentvlekken te verminderen.

Breng ’s morgens en/of ’s avonds aan op een perfect gereinigde huid.