Intense ophelderende producten met kiwi

Lotion clarté intense au kiwi – €38,10
Deze lotion vervolmaakt de reiniging om uw huid te sublimeren. Extracten van kiwi en witte moerbei werden geselecteerd om de verschijning van pigmentvlekken te voorkomen. Een complex van barbarievijg en glycolzuur werd speciaal uitgekozen om de dode huidcellen te verwijderen en de glans van uw teint te verhogen.

Breng ‘s morgens en/of ‘s avonds aan na de reiniging, vermijd hierbij de oogcontouren.

Sérum clarté intense au kiwi – €64,20
Dit serum bevat extracten van kiwi, sophora en witte moerbei, alsook een gestabiliseerd derivaat van vitamine C om de teint gelijkmatig te maken en de verschijning van pigmentvlekken te verminderen.

Breng ‘s morgens en/of ‘s avonds aan na de lotion en voor de crème.

Crème clarté intense au kiwi – €56,00
Deze crème wordt aanbevolen bij een huid met pigmentvlekken en voor personen die hun teint willen egaliseren.
De extracten van kiwi, witte moerbei, sophora en druivensap die deze crème bevat zijn werkstoffen die bekend staan om hun vermogen het verschijnen van pigmentvlekken te verminderen.
Deze crème bevat eveneens een complex van citruszuur, gluconisch en ferulisch zuur, die de dode huidcellen verwijderen en de huid haar glans teruggeven. Karitéboter en avocado-olie werden eveneens toegevoegd omwille van hun voedende eigenschappen.

Breng ‘s morgens en/of ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid.

Crème nuit éclat anti-âge – €76,40
Deze crème wordt aanbevolen om de teint te egaliseren. Bevat extracten van kiwi, witte moerbei, sophora en druivensap om het verschijnen van pigmentvlekken te bestrijden. Een derivaat van silicium werd eveneens geselecteerd om de verschijning van rimpels tegen te gaan. Meer nog, een verrijkt extract van waterlelie werd toegevoegd, gekend vanwege zijn hydraterende
en beschermende eigenschappen van de huidbarrière.

Breng ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid.

Fluide haute protection SPF50 – €46,30
Aanbevolen voor de dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Deze fluide gaat ook de strijd aan tegen de pigmentvlekken, dankzij de kiwi en sophora extracten die hij bevat.

Breng ‘s morgens aan (alleen of na het aanbrengen van uw crème), vermijd hierbij de oogcontouren. Breng opnieuw aan volgens blootstelling aan de zon.