Specifieke verzorging voor de oogomtrek met korenbloem

Waarom korenbloem ?
Korenbloem staat bekend om het behandelen van oogproblemen, om zijn kalmerende, verzachtende en adstringerende werking. Onze grootmoeders en moeders gebruikten het om vermoeide ogen te laten ontzwellen en rusten.
Korenbloem is rijk aan flavonoïden, anti-oxydanten van de familie van de polyfenolen (bekend om de tekenen van huidveroudering te bestrijden).

Gel/Soin yeux défatiguant-liftant au bleuet – €50,80 
Dit product combineert een natuurlijk extract van korenbloem en extract van de slaapboom, bekend om hun gladstrijkende en opwekkende eigenschappen.
Haverextract wegens zijn onmiddellijk opspannend effect en het bestrijden van rimpeltjes en lijntjes.
Extracten van witte lupine en alfalfa om de wallen te verminderen
en de veerkracht van de huid te optimaliseren.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan rondom de ogen.

Soin éclat regard [SOS cernes] au bleuet – €44,00
Onthul een stralende blik dankzij deze corrigerende fluïde.
In een oogwenk zorgt de licht gekleurde textuur voor een frisse en wakkere blik
en gomt het de donkere kringen en wallen als het ware weg.
Dit verzorgingsproduct bevat natuurlijke extracten van korenbloem, es,
silicium en vit B3 voor het zichtbaar verbeteren van het huidaspect rondom de ogen.

Breng door middel van de frisse en kalmerende applicator aan ‘s morgens na de oogcrème, van de binnenste ooghoek naar de slaap.
Werk verder in met de vingertoppen.

Patchs anti-fatigue – €52,20
Verwijder de effecten van te weinig slaap met de anti-vermoeidheidspatch ! De patch bevat extracten van korenbloem en vitaminen om uw ogen in alle zachtheid te doen ontwaken en hun schoonheid te onthullen. Een gistextract werkt direct in op de donkere cirkels en geeft een energieboost aan de oogcontour. De verbluffende textuur verschaft een onmiddellijk verkoelend effect dat bijdraagt tot het gladmaken van de oogcontour en de microcirculatie bevordert. Te gebruiken wanneer nodig, ’s morgens op een perfect gereinigde huid. Laat 10 minuten rusten alvorens u het verwijdert.
U kunt deze patch eveneens gebruiken voor een avondje uit of een speciale gelegenheid (voor u de make-up aanbrengt) voor een stralende blik en om de vermoeidheidstekenen te vervagen.