Polynesische droom – Vanille & Monoï

Droom weg in Polynesië dankzij de extracten van vanille & monoï
rechtstreeks uit Tahiti…

Monoï (« geparfumeerde » of « heilige olie », Mono’i in het Tahitiaans) is een schoonheidsproduct dat door de inwoners van de Polynesische eilanden dagelijks gebruikt wordt. Dit heeft een ontspannend effect en hydraterende en beschermende eigenschappen. Het extract van vanille de Tahiti wordt gebruikt om de natuurlijke bescherming van de huid te versterken dankzij de krachtige anti-radicalaire werking, maar uiteraard ook voor zijn heerlijk zoet parfum!

1. Crème de douche senteur Vanille & Monoï – €26,30
2. Gommage corps Vanille & Monoï – €32,00
3. Lait corps sublimateur Vanille & Monoï – €28,60
4. Bougie de massage – €47,20

 

Herbronnen in Thaïland – Groene thee

Droom weg tot in Azië dankzij het extract van groene thee met
zijn bescher
mende en energie gevende krachten…

Groene thee staat gekend om zijn geneeskrachtige werking en wordt al sinds jaar en dag gebruikt om verschillende ziektes te voorkomen. Groene thee (plantkundige benaming : Camellia Sinensis variëteit Sinensis) wordt wereldwijd gebruikt als één van de meest krachtige medicinale planten, en dit al meer dan 5000 jaar. Talrijke bronnen vermelden dat groene thee reeds eeuwenlang gedronken wordt in Azië en dit voornamelijk omwille van zijn geneeskrachtige eigenschappen.

1. Gommage corps Thé vert – €32,00
2. Mousse super-hydratante senteur Thé vert – €28,60
3. Huile corps senteur Thé vert – €24,00
4. Soin post épilation Thé vert – €31,00

 

Ontspannen in Lapland – Honing

Wentel u in zachtheid, zoals in een cocon, dankzij deze verzorging op basis van herstellende honing

Honing maakt deel uit van de voedingsstoffen die reeds altijd bestaan hebben. Reeds voor de mens verantwoordelijk was voor de fabricatie van kassen, werd de honing rechtstreeks uit de natuur gehaald. Dit voedingsmiddel vergezelde de oudste bevolkingen bij hun evolutie, en ten allertijde werd het als een symbool van rijkdom gezien; de godenvloeistof. In alle culturen werd honing gezien als een waar « levenselixir »!
Al eeuwenlang wordt honing gezien als een sleutelement voor de schoonheid van de huid. Economisch en natuurlijk, rijk aan minerale zouten en vitamines A, B en C. honing is ook ontstekingswerend en tonifiërend en bevat talrijke eigenschappen : littekenherstellend, antioxydant, kalmerend, hydraterend, revitaliserend. Werkt niet alleen voedend, maar geeft ook terug éclat aan de huid.

1. Gommage corps Miel & Sucre – €32,00
2. Baume super-nourrissant au Miel – €32,00