Oxygenerende producten met honing

Dankzij de samenstelling van suikers, vitamines en oligo-elementen staat honing ook bekend om zijn verzachtende, voedende, hydraterende en stimulerende eigenschappen. De nieuwe zuurstofserie met honing van Bernard Cassière is dan ook uitermate geschikt voor vale en gedevitaliseerde huiden, om deze weer glans en energie te geven.

Crème oxygenants au miel – €46,70
De crèmige fase bevat een complex van propolisextract en karitéboter*. Deze zijn rijk aan lipiden en vitamines, voor een beter gevoede huid, dag na dag.
De geconcentreerde honinggelfase bevat een kostbaar extract van acaciahoning. Dankzij haar samenstelling van suiker, vitamines en oligo-elementen heeft honing een verzachtende, voedende en stimulerende werking op de regeneratie van de epidermische cellen.

*Meng de 2 fasen met behulp van een spateltje en breng ‘s morgens en/of ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid.

Fluide miel à la Gelée Royale – €40,00
Deze honingfluïde op basis van koninginnenbrood is rijk aan vitale elementen (essentiële aminozuren, oligo-elementen, vitamines…), om zo de vale huiden weer in evenwicht te brengen en te tonifiëren. Ze bevat een combinatie van pollenextracten en acaciahoning, met voedende en verzachtende eigenschappen.
De lichte textuur is aangepast voor jonge huiden of voor gemengde/vette huiden.

Breng aan op een perfect gereinigde huid (‘s morgens en/of ‘s avonds)
Kan aangevuld worden met de Crème au miel als nachtverzorging om zo de voedende werking nog te versterken.

Masque oxygénant – €36,80
Dit ultra-voedend masker werd geformuleerd op basis van propolis, koninginnegelei en extract van capucine om het aanbrengen van essentiële elementen aan de huid te bevorderen : zuurstof, essentiële aminozuren, vitaminen, oligo elementen, lipiden…Kariteboter en honing zorgen voor verzachtende en voedende eigenschappen en beschermen de huid tegen de schadelijke gevolgen van de dagelijkse agressieve invloeden.
Met het beste en rijkste uit de natuur kan de huid zich opnieuw opladen en hervindt ze comfort, vitaliteit en glans.

1 à 2 keer per week een dun laagje aanbrengen op perfect gereinigde hals en gezicht en vermijd hierbij de oogcontouren. Laat 10 minuutjes rusten en werk het product dan verder in met behulp van effleurages.