De gevoelige huid met bosbessen

Het is een teken van deze tijd, onze huid wordt gevoeliger doordat ze meer en meer blootgesteld wordt aan vervuiling en klimaatveranderingen.

Eau micellaire démaquillante – €26,00
Dankzij de ultra-zachte reinigingsformule en het extract van aloë-vera worden gezicht en ogen in alle zachtheid gereinigd. De PH-waarden en de hydrolipidische beschermingsfilm van de huid worden hierbij gerespecteerd. Een extract van Noorse braambes werd toegevoegd om de huid te verzachten en te kalmeren.
Breng aan met behulp van een watje op gezicht, ogen en hals om te reinigen. Herhaal indien nodig. Kan zowel ’s morgens als ’s avonds gebruikt worden.

Mousse apaisante à la myrtille – €40,30
De mousse kalmeert en beschermt de gevoelige huid. Dankzij de karitéboter* en het bio- extract van Aloë-Vera* wordt de huid soepel en zacht. Bevat ook extracten van Noorse braambessen en passiflora, die zorgen voor een herstellend en kalmerend effect.
Breng ’s morgens en/of ’s avonds op een perfect gereinigde huid aan.
Pluspunt: de originele mousse textuur geeft een extra gevoel van comfort bij het aanbrengen.

Concentré ultra-apaisant – €40,00
Een « cocoon » formule met een frisse, lichte en herstellende textuur voor de gevoelige huiden, huiden met roodheden en/of oncomfortabel gevoel. De concentré ultra-apaisant is geschikt om de huid onmiddellijk te herstellen en te kalmeren, om het verschijnen van roodheden tegen te gaan en om de huidbarrière te beschermen.
Breng aan ‘s morgens en ‘s avonds op een perfect gereinigde huid, voor de crème. Kan ook alleen gebruikt worden voor vettere huiden.

Soin SOS rougeurs “correction couleur” – €34,00
Deze kalmerende verzorging met braambes is een ware S.O.S behandeling: voor het kalmeren van de huid, het voorkomen van het verschijnen van roodheden en het egaliseren van de teint ! Dankzij de Kleur Correctie technologie vermindert het de zichtbare roodheden en egaliseert het de teint onmiddellijk. Naarmate het gebruik wordt de huid minder gevoelig voor de natuurlijke agressies, de roodheden zijn zichtbaar verminderd en het branderig gevoel is enkel nog een slechte herinnering!
’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigde huid, hierbij de oogomtrek vermijden.

Masque-crème de nuit à la myrtille – €31,10
Dit crème-masker is een ware “cocooning” nachtverzorging. Zijn smeltende textuur omhult uw huid met zachtheid om deze te voeden en te kalmeren gedurende heel de nacht. Bij het ontwaken voelt de huid zacht en fris aan, de teint is egaal. De kariteboter* zorgt voor zachtheid, soepelheid en comfort van de huid. Het masker is ook verrijkt met extract van Noorse braambes en passiflora om de huid te verzachten en te kalmeren.
Breng ’s avonds in een dunne laag aan. Laat 2-3 minuten inwerken en werk dan het teveel in. Reinig de huid bij het ontwaken zoals gewoonlijk. Kan ook 1-2 keer per week aangebracht worden in een dikkere laag, als masker. Laat dan 12 minuten inwerken en neem het teveel af.

Peeling doux à la myrtille – €33,40
Deze zachte peeling zonder korrels verwijdert in alle zachtheid alle onzuiverheden en dode huidcellen. De huid voelt fris en comfortabel aan. Deze peeling met crème-textuur laat de meest gevoelige huiden weer stralen! Dit dankzij een zacht enzymatisch complex en extract van witte thee. De peeling bevat ook een extract van Noorse braambes die de huid verzacht en herstelt.
Breng 1-2 keer per week aan in een gelijkmatige laag op een droge, gereinigde huid. Laat 12 minuten inwerken. Emulgeer met water en spoel goed af.