Energy Enhancer

Vitamine C Serum shot – €37,00

Overdaad, vermoeidheid, stress, vervuiling? Net zoals u kan uw huid uitgeput zijn en er behoefte aan hebben de batterijen opnieuw op te laden ! Deze ampul bevat de nodige dosis energie om u weer een fris en gerevitaliseerd gezicht te bezorgen. Het DETOX’ complex (extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn), verrijkt met vitamine C, helpt deze dagelijkse aanvallen te bestrijden, beschermt de huid en verbetert haar kwaliteit. Een combinatie van 4 vitale mineralen werd toegevoegd om de vitaliteit van de huid te bevorderen en het verschijnen van de ouderdomstekenen zichtbaar te bestrijden. Dit serum bevat eveneens een verstevigende peptide en hyaluronzuur voor een gladde en stralende huid. Kuur van 7 dagen: breng de helft van de ampul ’s morgens aan, de andere helft ’s avonds, op een perfect gereinigd gezicht en hals, onder uw dag/nachtcrème, om nieuwe energie aan de huid te geven!

EE CREME à l’orange sanguine – €36,00

Getint – SPF15 – Hydraterend – Anti-rimpel – Verstevigend – Energie

Zelfde karakteristieken als de BB/CC/DD cream (getinte en hydraterende crème, zonnebescherming SPF15) met een extra component : vitamine C, om de vitaliteit en de elasticiteit van de huid te maximaliseren!
De innovatieve textuur van de EE crème transformeert uw teint op magische wijze om uw huid een natuurlijk fris gevoel en haar een ontspannen verschijning te bezorgen. Het DETOX’ complex (extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn), verrijkt met vitamine C en polyfenolen, helpt dagelijkse aanvallen te bestrijden door het blokkeren van stedelijke vervuiling en de huidkwaliteit te verbeteren. Een verstevigend peptide en een hydraterend bestanddeel werden toegevoegd om de gelaatstrekken te verstevigen en het verschijnen van de ouderdomstekenen zichtbaar te bestrijden. De EE crème bevat eveneens zonnefilters die de huid beschermen tegen de nadelige invloeden van de zon. Breng alleen aan of na uw dagcrème (voor droge of gedehydrateerde huid) op een perfect gereinigde huid. Het product goed uitsmeren voor een uniform geheel, voeg eventueel wat product toe om de intensiteit van de teint te verhogen.

Brume hydratante à l’Orange Sanguine – €32,00

os-brume-detox

Ideale actie voor de doffe teint en de uitgeputte huid (stress, vervuiling, …). Deze brume hydratante is aan te brengen onder de verzorgingsproducten voor een maximum DETOX effect, of bovenop de make-up om de teint te verfrissen op elk moment van de dag. Polyfenolen van bloemen en het DETOX complex spelen een echte rol als stedelijk schild!

Gebruiksaanwijzing: De ogen sluiten en het product op +/- 30cm van het gezicht verstuiven op een gereinigde huid. Vervolgens aanbrengen zonder uw verzorgingsproducten (serum, crème, olie, …) af te wachten, dit op een nog licht vochtige huid, wat het indringen vergemakkelijkt.

De brume DETOX Kan evenwel gebruikt worden doorheen de dag om zich op te frissen (ideaal bij vliegreizen of in oververwarmde bureaus). Om altijd in de handtas te hebben voor een frisse teint, wat ook de omstandigheden zijn!

 

Masque Détox à l’Orange Sanguine – €26,00

os-masque-detoxweb

Express afspraak voor de huid in ademnood, voor een stralende teint in minder dan 5 minuten ! Bevat een DETOX complex [Bloedsinaasappel + mandarijn], een aanvulling met vitamine C en een complex dat het vaal worden bestrijdt, in 3 minuten vindt de huid haar vitaliteit terug!

Gebruiksaanwijzing: Een of twee keer per week, in een fijne laag aanbrengen op een gereinigde en droge huid. Inmasseren tot de kleur verandert (van wit naar licht perzik). 3 tot 5 minuten laten rusten, daarna afspoelen.

 

Concentré de Nuit à l’Orange Sanguine – €32,00

os-nuit-detoxweb

Een droge olie van meer dan 99% natuur-lijke oorsprong! Voor een ongelooflijk frisse teint, een stralende, gladde huid die weer mooi opleeft bij het ontwaken. Het bevat meer bepaald wilde rozenolie en een cocktail van etherische oliën voor een ongifte en stralende huid. Wortelextract zorgt ook voor een effect van « er goed uitzien » bij het ontwaken!

Gebruiksaanwijzing: ‘s Avonds, 4 tot 6 druppels in de palm van de hand nemen en aanbrengen op een gereinigd gelaat met zachte gladstrijkende bewegingen. Eindigen door de handen vlak op het gelaat aan te drukken, om zo de olie te laten indringen dankzij de warmte van de handpalmen.