Concept Hydra-nutrition met
Bamboe en Aloë Vera

Larmes de Bambou sérum superhydrantant – €48,50
De combinatie van extracten van aloë vera en bamboe zorgen voor de nodige vitaminen, mineralen en aminozuren, deze verbeteren de elasticiteit en de soepelheid van de huid. Het cactusextract en een derivaat van hyaluronzuur helpen de hydratatiebarrière te versterken, voor een blijvend hydraterend effect.

Perles nutritives à l’Aloë sérum nourissant équilibrant – €48,50
Dit serum, rijk aan voedende olie van avocado en zachte amandel, hydraterende extracten van bamboe en aloë vera, helpt om de soepelheid en de elasticiteit van de huid te behouden en te herstellen.

Essence révélatrice: Anti-âge serum – €50,00
Ideaal om de hydraterende & anti-âge kracht van uw crème* te maximaliseren. Dit serum bevat een natuurlijk fytisch zuur afkomstig uit rijst en een extract van cactusvijg om de huid op te wekken. Essence révélatriceEen « anti-aging » actief bestanddeel werd ook toegevoegd om het gladstrijkend effect van de verzorging te versterken.
Geschikt voor alle huiden die op zoek zijn naar meer doeltreffendheid in anti-âge & hydratatie.

 

Crème Haute hydratation Bambou – €50,80
Een crème met een ultracomfortabele, smeltende textuur voor een langdurige hydratatie. Het versterkt de huidbarrière en beperkt het onmerkbaar vochtverlies. Het verzekert een betere verdeling van de vochttoevoer en is geschikt om de huid te beschermen en te voeden.creme haute hydratation bambou aloe

Aanbevolen voor de normale tot droge gedehydrateerde huid. Dagelijks gebruiken en ’s avonds aanvullen met de nachtcrème..


Crème Sorbet Haute hydratation Bambou – €50,80

creme sorbet haute hydratation bambou aloeDe crème Sorbet verzekert een langdurige hydratatie en een betere verdeling van de vochttoevoer. Het is geschikt om opnieuw een frisse teint te krijgen en helpt om het trekkerige gevoel op lange termijn tegen te gaan.

Aanbevolen voor de normale tot vette gedehydrateerde huid. Dagelijks gebruiken en ’s avonds aanvullen met de nachtcrème.

Aquasleeping, Crème de nuit Haute hydratation Bambou – €52,00
De Crème de nuit Haute hydratation biedt innovatieve vormgeheugentextuur aan. Het werkt zoals een herstellende nachtcocoon en creëert een 3D-oppervlaktenetwerk. Deze nachtcrème vermindert zichtbaar vermoeidheidstekenen en geeft een gladdere, frissere en vollere huid.creme de nuit bambou aloe


Aanbevolen voor de gedehydrateerde en sterk gedehydrateerde huid – alle huidtypen.’s Avonds rijkelijk op een perfect gereinigde huid aanbrengen, de overtollige crème laten zitten of met cirkelvormige bewegingen in de huid masseren.

Masque anti-soif Haute-hydratation Bambou – €36,00
Deze masker heeft een frisse en zachte textuur. Het geeft de dorstige huid een vechtshot. De huid opnieuw straalt en wordt weer soepel. Het hydrateert, beschermt en voedt de huid.50ml masque bambou aloe


Aanbevolen voor de gedehydrateerde en sterk gedehydrateerde huid – alle huidtypen. 2 keer per week een middeldikke laag met cirkelvormige bewegingen op een schone huid aanbrengen, de huid rond de ogen vermijden.